Subaru XV

Otkrijte novi i zabavni SUBARU XV. Savršena kombinacija elegantnog gradskog dizajna i agresivnog stila, uz poboljšane performanse koji će vožnju učiniti strastvenijom nego ikad do sad. Bilo da provodite večer u gradu ili vikend u prirodi, SUBARU XV omogućit će vam da svaki trenutak proživite udobno i sigurno. Svaki dan može biti početak nove pustolovine.

MOTOR BOXER SUBARU ima konfiguraciju s vodoravno suprotstavljenim cilindrima i klipovima koji se vodoravno i nasuprotno gibaju. Subaru već 50 godina razvija ovaj ekskluzivni i pouzdani motor s dugim životnim vijekom i jedinstvenim performansama.

Subaru Global Platform

Subaru Global Platform (SGP), platforma je na kojoj se grade nove generacije Subarua. SGP predstavlja budućnost, a za vozača i putnike znači mirniju i zabavniju vožnju. Krajnji je cilj platforme da, ukrućivanjem cijele strukture, poboljša sigurnost i kompleksne performanse kako bi se uživalo u vožnji kakvu samo Subaru može pružiti.

1. Zabava zajamčena
Bolje upravljanje vozilom znači i da će ono biti potpuno pod vašom kontrolom i izbjegavati opasnosti. Ovako sigurno vozilo zabavno je voziti, čak i na dugim putovanjima. Zahvaljujući svom visokom podvozju SUBARU XV svladava zavoje okretno i sigurno.

2. Mirna vožnja
Okvir je čvršći, a struktura poboljšana zahvaljujući novim suspenzijama i stabilizatorima koji apsorbiraju svaku neravninu na cesti. Vožnja je sigurnija, a i manje umara i vozača i putnike.

3. Udobna kabina
Neugodna buka i vibracije smanjeni su na najmanju moguću mjeru kako bi putovanje bilo ugodno. Poboljšana struktura i čvršći okvir omogućuju da kabina bude udobna svim putnicima.

Napredni sustavi pomoći pri vožnji Subaru

Subaru vjeruje u sveobuhvatnu sigurnost i stalnim usavršavanjima smanjuje mogućnost nesreća. Zato smo razvili i napredan sustav pomoći u vožnji nazvan Subaru EyeSight. Sustav koristi dvije kamere koje daju trodimenzionalnu sliku i mogu prepoznati objekte, slično ljudskom vidu. Pomoću podataka koje dobiva od obje kamere, EyeSight prepoznaje oblik, brzinu i udaljenost automobila, motocikala, bicikala i pješaka. Otkrije li moguću opasnost, sustav obavještava vozača i, po potrebi, aktivira kočioni sustav kako bi se izbjegle nezgode. Sustav EyeSight i ostale poboljšane sigurnosne karakteristike povećavaju osjećaj sigurnosti u kojem se uživa vozeći SUBARU XV.

Putovanje prilagodite sebi

Premda novi SUBARU XV ima bogatu serijsku opremu, Subaruova dodatna oprema omogućuje vam da Subaru prilagodite svom životnom stilu. Bilo da želite dodatnu udobnost, povećanu funkcionalnost ili personalizaciju izgleda svog SUBARU XV-a, sa Subaruovom dodatnom opremom dobit ćete kvalitetu koju tražite. Trebate li više informacija zatražite brošuru o dodatnoj opremi ili posjetite najbližeg Subaruovog predstavnika


Katalog modela

Tehnički podaci

twitter facebook google