Subaru Outback

Život čine trenuci, a Outback vam je na raspolaganju jer želite proživjeti svaki trenutak. Uronite u svaku avanturu i zadovoljite svoju želju za sigurnim putovanjem. Svojom elegancijom i svojim karakteristikama s Outbackom možete dostići svaki cilj. Zahvaljujući njegovoj prilagodljivosti, možete obogatiti svoj stil života, ali i sigurno i udobno stigli tamo gdje želite biti.

Nema puno drugih vozila koji bi mogli biti simbol sigurne vožnje poput novog Outbacka. Konfiguracijom motora SUBARU BOXER s vodoravno suprotstavljenim klipovima pod kutem od 180 stupnjeva profil je niži i plosnatiji nego što je to slučaj kod drugih tipova motora. Zato motor, a time i cijelo vozilo, ima niže težište i bolju ravnotežu. Nadalje, suprotstavljeno gibanje klipova prirodno pridonosi smanjenju vibracija.

Savršeno sinkroniziran s motorom BOXER i integralnim simetričnim pogonom AWD-om, Lineartronic je savršan za brzo mijenjanje brzina kako bi motor održao u najboljem režimu rada, za fluidno ubrzanje, visoke performanse vožnje i smanjenju potrošnju goriva. Združen je sa sustavom aktivne razdiobe okretnog momenta, omogućuje trenutačnu kontrolu okretnog momenta motora, na temelju stanja na cesti, i pri tom kontrolira raspodjelu okretnog momenta između kotača.

Sigurnost

Outback dobio je maksimalnih 5 zvjezdica na najnovijem krugu ocjenjivanja testovima automobilske sigurnosti koje je proveo Euro NCAP (European New Car Assessment Programme – Europski program ocjenjivanja novih vozila).

Sportske karakteristike. Urođena elegancija.

Dizajn novog i elegantnog Outbacka jamči najveću moguću udobnost i užitak u vožnji, dok njegov mišićav i snažan izgled odaje njegove moćne performanse. Rezultat je osjećaj sigurnosti koji vam pomaže da savladate svaku cestu, u svim vremenskim uvjetima.


Katalog modela

Tehnički podaci

Boje

twitter facebook google