Subaru Impreza

U najnovijoj Imprezi združene su izvanredne performanse i nenadmašna sigurnost kako bi se u vožnju doživjelo svim osjetilima, baš onako kako vi i želite. Svaki kut, svaka površina i svaki detalj pažljivo su dizajnirani. Oni su odraz Subaruovih vrijednosti i predstavljaju samu bît Impreze.

MOTOR BOXER ima konfiguraciju s vodoravno suprotstavljenim cilindrima i klipovima koji se vodoravno i nasuprotno gibaju. Subaru već 50 godina razvija ovaj ekskluzivni i pouzdani motor s dugim životnim vijekom i jedinstvenim performansama.

Subaru Global Platform (SGP), platforma je na kojoj se grade nove generacije Subarua. SGP predstavlja budućnost, a za vozača i putnike znači mirniju i zabavniju vožnju. Krajnji je cilj platforme da, ukrućivanjem cijele strukture, poboljša sigurnost i kompleksne performanse kako bi se uživalo u vožnji kakvu samo Subaru može pružiti.

Napredni Subaruovi sustavi pomoći pri vožnji

Subaru vjeruje u sveobuhvatnu sigurnost i stalnim usavršavanjima smanjuje mogućnost nesreća. Zato smo razvili i napredan sustav pomoći u vožnji nazvan Subaru EyeSight. Sustav koristi dvije kamere koje daju trodimenzionalnu sliku i mogu prepoznati objekate, slično ljudskom vidu. Pomoću podataka koje dobiva od obje kamere, EyeSight prepoznaje oblik, brzinu i udaljenost automobila, motocikala, bicikala i pješaka. Otkrije li moguću opasnost, sustav obavještava vozača i, po potrebi, aktivira kočioni sustav kako bi se izbjegle nezgode. Sustav EyeSight i ostale poboljšane sigurnosne karakteristike povećavaju osjećaj sigurnosti u kojem se uživa vozeći se u Imprezi.

Stil, udobnost i zabava za sve

Nova Impreza oduševit će vas elegantnim stilom jer su u njenoj kabini korišteni pomno birani materijali, a velika je pažnja posvećena svakom detalju. Ona je istovremeno i sportska i elegantna, a dovoljno je prostrana da bude udobna svim putnicima, čak i na najdužim putovanjima.


Katalog modela

Tehnički podaci

twitter facebook google