Subaru BRZ

Cilj ovog automobila jest da vam pruži jedinstveno iskustvo u vožnji. SUBARU BRZ projektiran je za strastvenu vožnju i ima sve elemente koji to omogućuju: nisko težište, lakoću, trenutačan odziv volana i sportsku kabinu.

SUBARU BRZ postavlja nove standarde izvrsnosti kad govorimo o preciznoj i zabavnoj vožnji, a sve to zahvaljujući MOTORU BOXER SUBARU nove generacije. Ovaj motor od 2,0 litara kompaktniji je i postavljen niže i bliže vozaču. Prvi je motor ovog tipa koji ima izravno ubrizgavanje, što mu poboljšava odziv i učinkovitost potrošnje goriva. Ovo je ekskluzivno rješenje koje nudi jedinstven doživljaj.

Inzistiranje na performansama može sigurnosne značajke ponekad staviti u drugi plan. Međutim, SUBARU BRZ ima sveobuhvatan sustav zaštite kako bi vam pokazao da je za Subaru vaša sigurnost uvijek na prvom mjestu. Kvaliteta sustava kontrole stabilnosti, VSC – Vehicle Stability Control, pomaže vam da ostanete na zadanoj putanji, a zračni jastuci i strukture prstenastog ojačanja pomažu zaštititi vozača i putnike. I upravo tako vam SUBARU BRZ omogućuje da vozite mirno i sigurno.

Subaru BRZ vraća se u stilu i sa stilom, a promjene u izgledu čine ga jedinstvenim. Novi dizajn naglašava zaobljene linije koje utječu i na bolju aerodinamičnost. Rezultat je automobil koji izgleda niži, prostraniji i elegantniji, ali istovremeno zadržava svoj originalni i prepoznatljivi DNK.

2-litarski motor Subaru Boxer DOHC

Ovaj motor od 200 KS doista uživa dok radi. S plošnim okretnim momentom i snagom od 100 KS po litri, bit ćete sigurni da ćete u svakom režimu motora imati svu moguću snagu, a istovremeno smanjiti emisije štetnih plinova i štititi okoliš.

Strast koja osvaja

U trenutku kad pokrenete Subaru BRZ, osjetit ćete se njegovim dijelom. Odmah ćete shvatiti koliko vam unutarnji dizajn omogućuje savršenu kontrolu nad vozilom. I dok mekana podstava sjedala i umeci Alcantara® * odlično podupiru tijelo tijekom vožnje, stražnja oboriva klupa omogućuje da dobijete više prostora u prtljažniku, što je posebno praktično.


Katalog modela

Tehnički podaci

twitter facebook google